fbpx
inspirujte-svojich-blizkych
MÔJ ŠTÝL

INŠPIRUJTE SVOJICH BLÍZKYCH

Je povianočný čas, čo predstavuje vynikajúcu príležitosť na nákup zlacnených výrobkov. Zľavy prinieslo aj HappyFoto, známy výrobca rôznych fotoproduktov. A nie sú to nízke zľavy. Dosahujú 30 až 50%. Dajte o nich vedieť svojim blízkym. Inšpirujte ich pre prípad, že by Vám chceli kúpiť niečo zaujímavé.

Výber fotoproduktov

Na webovej stánke Happy Foto môžte nájsť zľavnený fotokalendár, fotoknihu s pevnými doskami, fotoknihu deLUXE, tričko aj unikátny fotodarček – Zámok lásky. Na každý z nich  je možné naniesť vlastné fotografie. Napríklad fotografie zobrazujúce vašu rodinku, vaše obľúbené miesta, fotografie z dovolenky, vnúčeniec atď.

Ako na to?

Na webovej stránke Happy Foto môžete navštíviť sekciu Akcie, kde nájdete aktuálne zľavy na rôzne fotoprodukty. Ponuka zliav sa stále mení, preto ju nezabudnite sledovať. 

  • HappyFoto ponúka, až tri rôzne spôsoby,ako si vytvoriť niektorý z fotoproduktov. Môžete využiť onlinespôsob a to prostredníctvom intuitívneho webu www.happyfoto.sk. Ďalej pomocou programuHappyFoto, ako aj cez novú mobilnú aplikáciuHappyFoto.
  • Nech už si zvolíte akýkoľvek spôsob, pri samotnej výrobe na vás bude čakať veľké množstvo rôznych pozadí, ornamentálnych doplnkov, či klip artov, ktoré si viete upraviť rôznymi nezvyčajnými efektmi. 

Fotoprodukty deLUXE

Špeciálnou kategóriou produktov sú fotoprodukty deLUXE. Týka sa to fotoknihy deLUXE a fotokalendára deLUXE. Ich výroba prebieha fotochemickou cestou pričom sa využíva kvalitný fotopapier Fuji Crystal Archive HD Album. Vďaka tomusú farby na každom zábere živé a jasné. Tak isto sa na ich povrchu nezachytávajú odtlačky prstov. Doba spracovania fotoknihy sú 4 pracovné dni. Fotokalendáre sa spracovávajú 3 pracovné dni.  Rovnako kvalitným fotokalendárom je fotokalendár zušľachtený lakovaním. Lak na povrchu papiera chráni fotografie pred otlačkami prstov a nečistotami. Kalendár tak zostane počas celého roku ako nový.

0 KOMENTÁROV

Komentár

váš email nebude zverejnený*