fbpx
LIEČITEĽSTVO

ZNAMENIA ZVEROKRUHU A ČASTI TELA

znamenia-zverokruhu-a-casti-tela

Astrológia sa zaoberá vplyvom slnečnej sústavy na naše životy. Len Slnko a Mesiac ovplyvňujú dianie na zemi výraznejšie, ako si vôbec uvedomujeme. Fázy Mesiaca zapríčiňujú nielen príliv a odliv, ale pôsobia aj na naše vnútorné orgány. Zástancovia astrológie tvrdia, že zoskupenie hviezd pri našom narodení ovplyvnilo aj našu náchylnosť na rôzne ochorenia. Každé znamenie zverokruhu má totiž slabšie miesta na tele, na ktoré by si mal dať človek narodený v danom znamení väčší pozor!

Baran by si mal dať pozor na hlavu, mozog a tvár

Ľudia v znamení Barana dokážu vytrvalo čeliť výzvam, ale fyzický a duševný stres môže u nich viesť k bolestiam hlavy, migréne a mozgovým príhodám. Sú náchylní na stres, preto potrebujú veľkú dávku pozitívnej stimulácie, aby neprepadli depresiám. Návštevám lekárov sa vyhýbajú, o to viac by si mali svoje zdravie sledovať.

Býci by si mali dať pozor na krk, uši a hrdlo

Ľudia v znamení Býka môžu mať problémy s prechladnutím, bolesťami hrdla a uší. Ak patríte k tomuto znameniu a zistíte, že pomaly a nenápadne priberáte bez zjavného dôvodu, mohli by ste mať aj zníženú činnosť štítnej žľazy.

Blíženci by si mali dať pozor na pľúca, plecia, ramená a ruky

Ľudia narodení v znamení Blížencov neraz sužuje senná nádcha, prechladnutie a kašeľ. Nie je nezvyčajné, že Blíženci trpia generalizovanou úzkostnou poruchou, nespavosťou a nervovým vyčerpaním.

Raci by si mali dať pozor na prsia, hrudník a žalúdok

Pre ľudí narodených v znamení Raka je depresia častým utrpením. Na upokojenie niekedy používajú jedlo a potom bojujú s obezitou, ktorá vedie k nervozite až depresiám. Raci sú náchylní na tráviace ťažkosti, ktoré sa ešte zhoršujú prejedaním.

Levy by si mali dať pozor na srdce, chrbát, chrbticu a krv

Ľudia narodení v znamení Leva často postihujú choroby srdca. Pozor na vysoký krvný tlak a zablokované tepny. Vyskytuje sa u nich nepravidelný srdcový rytmus, čo spôsobuje riziko infarktu. Čelia tiež výkyvom nálad a preto by mali vyskúšať meditačné techniky na upokojenie.

Panna by si mala dať pozor na brucho a črevá

Ľudia narodení v znamení Panny bojujú so svojou hmotnosťou, či už ide o príliš vysokú alebo nízku váhu. Poruchy stravovania sú medzi Pannami bežné, rovnako tak ochorenia žalúdka, ako sú vredy a syndróm dráždivého čreva.

Váhy by si mali dať pozor na obličky, nadobličky a pokožku

Ľudia narodení v znamení Váhy často sužujú tráviace ťažkosti a zvyčajne sa u nich častejšie ako u iných stretávame s hnačkami či zápchami. Mali by sa preto striktnejšie vyhýbať strave, ktorá nie je šetrná k žalúdku. Rovnako sa môžu trápiť s citlivou pokožkou, preto by mali dbať na jej pravidelnú hydratáciu. 

Škorpión by si mal dať pozor na močový mechúr, konečník a pohlavné orgány

Pohlavné hormóny zvyknú u ľudí v znamení Škorpióna robiť viac neplechy ako v prípade iných znamení. Ak nie sú „pod kontrolou“, môže to viesť až k dobrovoľnému celibátu alebo naopak, k druhému extrému – prílišnej sexuálnej aktivite, ktorej následkom sú neraz pohlavné choroby. Ich veľkým problémom je tiež duševné zdravie.

Strelec by si mal dať pozor na boky, stehná, sedacie nervy a zrak

Nepokojný duch ľudí v znamení Strelca má na svedomí časté úrazy, najmä v dolnej časti tela. To môže súvisieť aj so zrakom, na ktorý by si mali dávať mimoriadny pozor! Majú najcitlivejšie oči spomedzi všetkých znamení zverokruhu. Strelci by si mali dopriať dostatok oddychu, v opačnom prípade pokrivkáva ich psychika, a s tým je potom spojená slabšia imunita.

Kozorožec by si mal dať pozor na kosti, kolená, zuby a kĺby

Charakteristickým znakom ľudí, narodených v znamení Kozorožca sú slabšie kosti, ktoré sa často lámu. Pozor na bolestivé nohy a najmä kolená. Dbajte na správne držanie tela. Slabým miestom sú aj citlivé uši, v starobe hrozí vážna nedoslýchavosť až hluchota. Vo všeobecnosti sa však Kozorožci nestretávajú s náhlymi vážnymi ochoreniami a dožívajú sa vysokého veku.

Vodnári by si mali dať pozor na predkolenie, členky a obehovú sústavu

Ľudí, ktorí sa narodili v znamení Vodnára často trápi zlý krvný obeh, preto mávajú studené alebo naopak, horúce ruky a nohy. Citlivým miestom sú ich oči, ktoré sú náchylné na zápaly a infekcie. Tiež ich môžu potrápiť slabšie členky a najmä ženy narodené v tomto znamení bojujú s výraznými kŕčovými žilami. 

Ryby by si mali dať pozor na nervový systém, nohy a spánkový lalok

Ľudia narodení v znamení Rýb sú často choré. Dôvodom je ich citlivosť a slabší imunitný systém. Neraz majú zlé držanie tela a nábeh na rôzne smútky, ktoré zaháňajú s pohárikom v ruke. V tomto znamení je narodených najviac alkoholikov! Často trpia bolesťami hlavy a majú problémy so spánkom.

0 KOMENTÁROV

Komentár

váš email nebude zverejnený*